Klatrecentralen
Efterskole

Efterskole

Institutioner i Næstved

Brander du for et aktivt efterskole liv, så er klatrecentralen et besøg værd.

Klatrecentralen er beliggende midt i Næstved by. 


Vi laver mange forskellige aktiviteter i samarbejde med efterskoler. 

Ofte laver vi aktiviteter til friluftlinjen, temadage, natursport og andre sportslinjer.


Mindre grupper op til 30 pers.

Klatrecentralen i sig selv tilbyder klatring på forhindringer i forskellige højder. Vi laver arrangementer for mindre grupper, hvor eleverne skal udfordres med noget andet end de plejer, altså klatring og andre adrenalin kick.


Store grupper 30+ pers.

Vi kan også aktivere store grupper, hvor vi har flere forskellige aktiviteter igang samtidig. Det er aktiviteter, hvor der er adrenelin kick og andre sjove oplevelser, hvor eleverne skal samarbejde og være sammen på andre måder end de plejer på efterskolen.


Aktiviteter væk fra klatrecentralen

Vi kan også sagtens laver aktiviteter væk fra klatrecentralen, hvor vi tilbyder træklatring fx i nogle gode klatretrær på jeres efterskole. 

Det er også muligt at lave andre sjove aktiviteter ude i naturen. I samarbejde med jeres friluftlære vil Martin gerne tage en snak med jer om mulighederne.


Priserne er afhæning af hvilke aktiviteter i synes kunne være interessant for jer.

vores min. pris er 2500 kr.


Dagen er oplagt til grupper der skal rystes sammen, hvor man her har mulighed for at se nye sider af hinanden. Eleverne bestemmer selv hvor højt de vil klatre op, ligesom tempoet også styres individuelt. Derudover er der ingen krav om klatreerfaring for at deltage i nogen af aktiviteterne.

Forhindringsbanen er uopvarmet, så det kan være en god ide at have en ekstra trøje med. I Kaféen er lunt med et godt udsyn til de klatrende.

Ved booking af Klatrecentralen, bookes samtidig vores Kafé, og der vil ikke være åbent for andre besøgende. Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer, mad mv. skal nydes i det bookede tidsrum.


Booking sker ved nedenstående formular, mail eller telefon.

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk

Vi glæder os til at se din efterskole.

 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 

Vi har haft Martin ude på skolen og lave træklatring flere gange, det har været en kæmpe succes. Vi har haft en mindre gruppe elever, og eleverne har også selv skulle hjælpe med at sikre hinanden, det har været godt for eleverne at få ansvar og en fed oplevelse for alle. 

Anbefalinger

Fedt sted med udfordringer for en hver. Vi fik meget hurtigt et pr. Timer til at gå deroppe. Og følte os i trygge hænder først med god instruktion i regler, udstyr og hvordan vi kommer rundt. Men også rigtig god hjælp hvis man undervejs bliver udfordret og ikke kan "overskue" at komme videre. Vi kommer 100% igen og igen 😊

Et fedt sted som vi har besøgt med vores frilufthold og sports linje. Det er et fedt sted hvis man skal ud af huset, og prøve noget lidt anderledes.

Der blev udfordret, grinet og overvundet nogle grænser.

Martin var super god til at hjælpe alle godt i gang.