Klassearrangement

Et klassearrangement i Klatrecentralen er en anderledes og udfordrende dag. Når i Booker klatrecentralen, får i det hele for jer selv, og der er derfor masser god plads til jer. En oplevelse uden for skolen er en god måde at lære hinanden bedre at kende, og se hinanden fra nye sider. 

Vi får altid feedback fra forældre, at det var dejligt at se, hvordan børnene  leger/er sammen med andre børn end de plejer.

Det styrker fællesskabsoplevelsen.

Klatrecentralen, beliggende i Næstved på Sydsjælland.

Vi tilbyder klatring i vores 10 meter høje, indendørs high rope anlæg.

Som ekstra aktiviteter, kan de rappelle, udspring, klatrevæg, kassestabling og vores store gynge.

Hos Klatrecentralen er det ikke klatreerfaring eller formniveau, der styrer udfordringen for de deltagende. Klatreanlægget er opbygget således, at der selv bestemmes hvor højt man vil klatre op (i højden 1,5-10 meter). Der vil derudover være en instruktør til stede, som vil vejlede de deltagende. Der er med andre ord en udfordring for enhver i Klatrecentralen.

Klatrecentralen er uopvarmet, og det er derfor en god idé, at medbringe en ekstra trøje. Ved booking af Klatrecentralen, bookes også automatisk vores opvarmede café. Her har gæster et godt udsyn til de klatrende. I vil med andre ord have Klatrecentralen helt for jer selv.

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Priser:

Klatring 1 time vi anbefaler ikke dette hvis I er mere end 8 personer; 175 kr.
Klatring 1,5 time; 220 kr.
klatring 2 timer; 250 kr.
Klatring, rappelling og udspring 2 timer; 300 kr.
Booke hele Klatrecentralen for jer selv, 2 timer min. 2500 kr. 250 kr. pr. person ud over 10 personer
Booke hele Klatrecentralen for jer selv, inkl. alle aktiviteter i 2,5 time min. 3000 kr. 300 kr. pr. person udover 10 personer


Vi er sikre på at I vil få en fælles oplevelse, I sent vil glemme. Et klassearrangement styrker fællesskabet, og de unge vil også se nye sider af hinanden. Ofte er tilbage meldingerne, at der var børn, som ikke plejer at snakke sammen, men klatre sammen, og får et fællesskab der.

Hør historierne fra tidligere besøgende

Andre events hos Klatrecentralen

FødselsdagBlå mandag – PolterabendSkole udflugterTeambuildingMøder med et aktivt twist