Polterabend i Næstved

Giv bruden eller gommen en uforglemmelig dag i Næstveds indendørs klatrepark. Klatrecentralen er det perfekte mix af action, sjov og fællesskab, som skaber de bedste rammer for et uforglemmeligt polterabend.

Klatring og sjov året rundt – Vores indendørs klatrepark er åben uanset vejret, og vi holder varmen om vinteren
Klatring for alle niveauer – Uanset om du er nybegynder eller erfaren, sørger vi for, at alle kan deltage og få en sjov dag
Medbring selv drikkelse - I kan selv medbringe jeres egne drikkevarer, når i skal klatre i Klatrecentralen
Central beliggenhed i Næstved - Vi holder til i Maglemølle ved havnen i Næstved. Det tager kun 10 min. at gå fra centrum

Polterabend

Inkluderet i prisen
- 1 times klatring i vores anlæg
- Mulighed for tilkøb af op til 1 times ekstra klatring
- Intro og instruktør
- Gratis parkering lige foran Klatrecentralen
- Medbring selv mad og drikkelse til at nyde efter klatringen
- Mulighed for tilkøb af ekstra ting efter jeres behov

Alle dage

175 kr. pr. person

Praktiske oplysninger

Ankom 15 minutter før jeres bookede tidspunkt. Så er der tid til at se på anlægget og gøre sig klar inden jeres bestilte tid starter.

Når i ankommer, får i jeres seler på og bliver sat ind i sikkerhedsreglerne i klatreanlægget. Når alt det praktiske er på plads, får i lov til at klatre rundt i anlægget i den tid i har bestilt. Husk at der også kan være andre klatrene, medmindre i har bestilt Klatrecentralnen for jer selv.

Det er muligt at ombooke en billet med minimum 48 timers varsel. Afbestilling skal ske skriftligt senest 5 dage før afholdelse på info@klatrecentralen.dk Afbestillingsgebyr er 100 kr. Afbestilles der senere end 5 dage før, koster det 500 kr. og resten af beløbet får du på et gavekort.

Tilkøb til polterabend

Gør jeres polterabend endnu federe med vores forskellige tilkøb, hvor i blandt andet kan tilkøbe udspring, lasergame og andre sjove ting. Priserne herunder er for hele selskabet samlet.

Rappelling fra 15 meter - 50 kr.
Udspring fra 15 meter - 50 kr.
Handsker - 30 kr.
Book hele klatrecentralen for jer selv - Fra 250 kr. pr. pers. (Min 10 pers.)
Book hele klatrecentralen for jer selv inkl. rappelling og udspring - Fra 300 kr. pr. pers. (Min 10 pers.)

Polterabend med mange muligheder

Klatrecentralen ligger centralt i Næstved og tilbyder klatring og andre sjove aktiviteter i vores haller. Vi hjælper med afholdelse af alle typer af arrangementer. Klatrecentralen har været vært for polterabend mange gange, hvor man har fået muligheden for at prøve alt fra klatring til, udspring og sjove lege. Vores klatreanlæg har mange muligheder for at gøre en polterabend helt uforglemmelig.

Hvad siger kunderne?

Hør nogle af udtalelserne fra vores tilfredse kunder, som har afholdt deres polterabend i Klatrecentralen. 

Charlotte

Fantastisk dejlig dag på klatrecentralen. Perfekt til at kickstarte polterabenden.
Der var stor fleksibilitet over for vores ønsker og forespørgsler.

Trine Lee
Vi holdt polterabend 10 tøser hos Klatrecentralen og havde den fedeste dag med sjove udfordringer, hyggelige omgivelser og fantastisk service. Vi var vilde med hvordan Martin var der til at hjælpe…
Jesper Frederiksen

Vi var 8 deltagere som tog udfordringen op i weekenden, og kæmpede os igennem de sjove og fantastiske baner.
Gode instrukser, god humor og skønt personale.

Polterabend for alle niveauer

Vores klatrepark starter i 1,5 meters højde, og du kan klatre helt op i 10 meter via sjove forhindringer. Anlægget er bygget op sådan, at du selv bestemmer, hvor højt du vil klatre. Tempoet styrer du også selv – der er ingen formkrav for at deltage. Dette skaber rammerne om den perfekte polterabend, hvor både begyndere og øvede kan være med.

Klatrecentralen er uopvarmet, så det kan være en god idé at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer.

Har du nogle spørgsmål om Polterabend hos Klatrecentralen?

Klatrecentralen er desværre ikke tilgængelig for kørestolsbrugere, da den ligger på første sal uden en kørestolsvenlig adgang. 
Det er muligt at ombooke en billet med minimum 48 timers varsel. Afbestilling skal ske skriftligt senest 5 dage før afholdelse på info@klatrecentralen.dk Afbestillingsgebyr er 100 kr. Afbestilles der senere end 5 dage før, koster det 500 kr. og resten af beløbet får du på et gavekort.
 

Tryghed er grundlaget for en sjov dag hos Klatrecentralen.

Vores instruktør hjælper dig med klatresele og instruktion på prøvebanen. Du er fastgjort med en karabinhage til en stålwire, som kun kan frigøres ved start/slut eller af instruktøren. Alle aldre kan trygt deltage, men skal følge instruktionerne – ellers mister man retten til at klatre.

Vi er underlagt løbende kontrol fra myndighederne og politiet.

For at klatre selvstændigt skal du være mindst 120 cm høj, og den maksimale vægt er 120 kg.

For at sikre alles sikkerhed og en god oplevelse i Klatrecentralen gælder følgende regler vedrørende alkohol og deltagelse i klatring:
 
Deltagere skal selv kunne påføre klatreselen korrekt og følge alle instrukser fra instruktørerne.
 
Hvis en deltager ikke er i stand til at håndtere udstyret korrekt eller følge anvisninger, vil vedkommende blive afvist fra aktiviteten.
 
Vi anbefaler, at I starter jeres arrangement hos os, hvis der er planlagt alkoholindtag i løbet af dagen.
 
Vurderer vi, at en deltager er påvirket og ikke kan deltage forsvarligt, forbeholder vi os retten til at nægte adgang uden refusion.

Vi tilbyder fleksible aktiviteter for grupper fra 1 til 200 personer i Klatrecentralen. Arrangøren kan frit vælge, hvilke aktiviteter der ønskes, samt hvor mange der skal deltage i klatringen. Det er muligt at booke særlige aktiviteter for hovedpersonen, men det kan også arrangeres, at alle får ekstra oplevelser.

Det er muligt selv at bringe mad med, der kan også købes sodavand og chokolade, men resten står i selv for. 
 

Polterabend i Næstved med stor fleksibilitet

Planlæg en uforglemmelig polterabend i Næstved hos Klatrecentralen! Vi tilbyder sjove og udfordrende klatrebaner, der passer til alle niveauer, og som sikrer en dag fyldt med spænding og grin. Vores instruktører sørger for, at sikkerheden er i top, så I kan fokusere på at have det sjovt sammen. Perfekt til både brude- og gommeselskaber, som ønsker en anderledes og aktiv oplevelse. Gør jeres polterabend i Næstved til en dag, I aldrig glemmer.

Polterabend hos Klatrecentralen i Næstved

Hos Klatrecentralen i Næstved kan I planlægge en polterabend præcis, som I ønsker det. Med vores fleksible løsninger vælger I selv, om dagen skal være fyldt med action eller afslapning mellem aktiviteterne. Vores klatrebaner kan tilpasses forskellige niveauer, så hele gruppen får en sjov og tilpasset oplevelse. Uanset jeres behov skaber vi rammerne for en unik og uforglemmelig polterabend i Næstved