Klatrecentralen
Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag Næstved

Vi sikre de fede aktiviteter til din fødselsdag.

I Klatrecentralen er en børnefødselsdag en sjov og udfordrende dag – fyldt med action. Klatrecentralen er beliggende i Næstved på Sydsjælland.


Til alle vores fødselsdage er klatring omdrejningspunktet.

Skal din fødselsdag være ekstra mindeværdig, så køb en time mere, og giv dine gæster et su i maven med vores fede ekstra aktiviteter

Rappelling fra 15 meter, udpsring fra 1, 3 og 5 meter eller en omgang lasergame. 


Prisliste:

2 timers fødselsdag for 2500 kr. op til 30 klatrende

Tilkøb en ekstra time med rapelling, GiGa Aitbag eller lasergame for  1000 kr. 

Du kan tilkøbe Sluch Ice for 500 kr. som kan nydes efter klatring.


Prisen er inkl.

Handsker, instruktør og intro

1,5 times klatring

30 min. med spisning af medbragt mad.

I har klatrecentralen for jer selv.

Forældre klatre gratis.


Sådan booker du

Tryk på book nu i menuen.


Hent invitation til fødselsdagen

Mere info
Vores klatrepark starter i 1,5 meters højde, og du kan klatre helt op i 10 meter via sjove forhindringer. Anlægget er bygget op sådan, at du selv bestemmer, hvor højt du vil klatre. Tempoet styrer du også selv – der er ingen formkrav for at deltage. Dette skaber rammerne om den perfekte børnefødselsdag, hvor både begyndere og øvede kan være med.

Klatrecentralen er uopvarmet, så det kan være en god idé at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer. Når I booker et arrangement, booker I også automatisk vores Kafé, og der vil ikke være andre besøgende. Kaféen er opvarmet, her kan forældre se på, og I er velkomne til at medbringe mad og drikkevarer. Vi kan også gøre klar med flag og dug på bordet, så den gode fødselsdagsstemning er sikret.

Udover en fantastisk børnefødselsdag, er vi sikre på, at I vil få en fælles oplevelse I sent vil glemme. De unge vil helt sikkert blive udfordret, mens de har det sjovt – og vil måske se hinanden fra nye vinkler.Kontakt os gerne hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk

Anbefalinger

Helt fantastisk hyggelig og udfordrende oplevelse. Børnene elskede det og var i øvrigt meget trætte bagefter 😊 Meget søde mennesker. Helt igennem et besøg værd.

Fedt sted med udfordringer for en hver. Vi fik meget hurtigt et pr. Timer til at gå deroppe. Og følte os i trygge hænder først med god instruktion i regler, udstyr og hvordan vi kommer rundt. Men også rigtig god hjælp hvis man undervejs bliver udfordret og ikke kan "overskue" at komme videre. Vi kommer 100% igen og igen 😊

Et sjovt sted hvis man elsker at klatre, og det er indendørs 😊 man kan nemt bruge 2-3 timer der, og man kan selv tage mad og drikke med og sidde og spise 😉

Tusind tak for en fantastisk klassefødselsdag i Klatrecentralen.

Alle havde en fabelagtig tid, blev udfordret, grinet og overvundet nogle grænser.

Martin var super god til at hjælpe drengene godt i gang og lynhurtig til at klatre op og hjælpe, hvis nogen lige havde brug for en hånd.

En stor anbefaling fra os til at bruge Klatrecentralen som ramme for børnefødselsdage.

Det var en fest for alle