Klatrecentralen
Klassearrangement

For klassen

Klassearrangement Næstved

Et klassearrangement i Klatrecentralen er en anderledes og udfordrende dag. Når i Booker klatrecentralen får i det hele for jer selv, og der er derfor masser god plads til jer. En oplevelse uden for skolen er en god måde at lære hinanden bedre at kende, og se hinanden fra nye sider. 

Vi får altid feedback fra forældre, at det var dejligt at se, hvordan børnene  leger/er sammen med andre børn end de plejer.

Det styrker fællesskabsoplevelsen.


Klatrecentralen, beliggende i Næstved på Sydsjælland.

Vi tilbyder klatring i vores 10 meter høje, indendørs high rope anlæg.

Som ekstra aktiviteter, kan de rappelle, udspring, klatrevæg, kassestabling og vores store gynge.

Hos Klatrecentralen er det ikke klatreerfaring eller formniveau, der styrer udfordringen for de deltagende. Klatreanlægget er opbygget således, at der selv bestemmes hvor højt man vil klatre op (i højden 1,5-10 meter). Der vil derudover være en instruktør til stede, som vil vejlede de deltagende. Der er med andre ord en udfordring for enhver i Klatrecentralen.

Klatrecentralen er uopvarmet, og det er derfor en god idé, at medbringe en ekstra trøje. Ved booking af Klatrecentralen, bookes også automatisk vores opvarmede Kafé. Her har gæster et godt udsyn til de klatrende. I vil med andre ord have Klatrecentralen helt for jer selv.

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Priser:

Klatring 1 time vi anbefaler ikke dette hvis I er mere end 8 personer; 175 kr
Klatring 1,5 time; 220 kr.
klatring 2 timer; 250 kr.
Klatring, rapelling og udspring 2 timer; 300 kr
Booke hele Klatrecentralen for jer selv, 2 timer min. 2500 kr. 250 kr. pr. person ud over 10 personer
Booke hele Klatrecentralen for jer selv, inkl. alle aktiviteter i 2,5 time min. 3000 kr. 300 kr. pr. person udover 10 personerVi er sikre på at I vil få en fælles oplevelse, I sent vil glemme. Et klassearrangement styrker fællesskabet, og de unge vil også se nye sider af hinanden. Ofte er tilbage meldingerne, at der var børn, som ikke plejer at snakke sammen, men klatre sammen, og får et fællesskab der.

Anbefalinger

Helt fantastisk hyggelig og udfordrende oplevelse. Børnene elskede det og var i øvrigt meget trætte bagefter 😊 Meget søde mennesker. Helt igennem et besøg værd.

Fedt sted med udfordringer for en hver. Vi fik meget hurtigt et pr. Timer til at gå deroppe. Og følte os i trygge hænder først med god instruktion i regler, udstyr og hvordan vi kommer rundt. Men også rigtig god hjælp hvis man undervejs bliver udfordret og ikke kan "overskue" at komme videre. Vi kommer 100% igen og igen 😊

Et sjovt sted hvis man elsker at klatre, og det er indendørs 😊 man kan nemt bruge 2-3 timer der, og man kan selv tage mad og drikke med og sidde og spise 😉

Tusind tak for en fantastisk dag i Klatrecentralen.

Alle havde en fabelagtig tid, blev udfordret, grinet og overvundet nogle grænser.

Martin var super god til at hjælpe alle godt i gang og lynhurtig til at klatre op og hjælpe, hvis nogen lige havde brug for en hånd.

En stor anbefaling fra os til at bruge Klatrecentralen som ramme for børnefødselsdage.

Det var en fest for alle