Klatrecentralen
Kolleger og venner på tur

Kollegaer og venner på tur

Kollega oplevelser

Vil du afholde et arrangement for venner eller kollegaer? Om det så er til jeres næste firmaarrangement eller en anledning til at mødes, står vi klar i Klatrecentralen. Klatrecentralen er beliggende i Næstved på Sydsjælland og tilbyder klatring og rappelling.

Udfordre vennerne i klatring i vores 10 meter høje, indendørs high rope anlæg. Forhindringsbanen er opbygget således, at der selv bestemmes, hvor højt man vil klatre op. Banens alsidighed medvirker til at alle kan være med, uanset klatreerfaring, tempo og ambitionsniveau. Derudover tilbydes også rappelling fra 15 meters højde.

I kan også tilkøbe vores store gynge fra 5 meters højde, eller vores Escape Room i samarbejde med RiddleHouse. Der er muligheder for at få rørt både krop og hjerne.

Når I booker et arrangement i Klatrecentralen, booker i automatisk vores Kafé, og der vil ikke være åbent for andre besøgende. Kaféen er opvarmet og her kan medbringes madvarer, drikkevarer købes i Kaféen.

Nedenstående er to forskellige tilbud, inkl. handsker, udstyr og intro. Forhindringsbanen er uopvarmet, og det er derfor en god idé, at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer.

2 timers klatring min. 4 personer a 225 kr. pr. person

Tilkøb en ekstra timer og en ekstra aktiviteter for  1000 kr.

Børnefødselsdag Næstved
Blå mandag Næstved
Polterabend Næstved
Skoler Næstved
Klassearrangement Næstved
Mødelokale Næstved
Teambuilding Næstved