Børnefødselsdag

Børnefødselsdag Næstved

I Klatrecentralen er en børnefødselsdag en sjov og udfordrende dag – fyldt med action. Klatrecentralen, beliggende i Næstved på Sydsjælland, tilbyder klatring, rappelling og vores store gynge.

Vores klatreanlæg starter i 1,5 meters højde, og går helt op til 10 meter op via sjove forhindringer. Anlægget er bygget op sådan, at der selv bestemmes, hvor højt man vil klatre op. Tempoet styres også individuelt – der er ingen formkrav for at deltage. Dette skaber rammerne om den perfekte børnefødselsdag, hvor både begyndere og øvede kan være med.

Udover vores klatreanlæg, tilbydes også rappelling fra 10 meters højde, samt vores store gynge fra 5 meters højde. Med i prisen følger introduktion af en instruktør, som også vil være til stede til at hjælpe på banen.

Klatrecentralen er uopvarmet, så det kan være en god idé at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer. Når I booker et arrangement, booker I også automatisk vores Kafé, og der vil ikke være andre besøgende. Kaféen er opvarmet, her kan forældre se på, og I er velkomne til at medbringe mad og drikkevarer. Vi kan også gøre klar med flag og dug på bordet, så den gode fødselsdagsstemning er sikret.

Udover en fantastisk børnefødselsdag, er vi sikre på, at I vil få en fælles oplevelse I sent vil glemme. De unge vil helt sikkert blive udfordret, mens de har det sjovt – og vil måske se hinanden fra nye vinkler.  

Nedenfor er to forskellige tilbud:

(Priser er inkl. Handsker, udstyr og intro)

2 timers arrangement, min. 2000 kr., inkl. 15 klatrende

3 timers arrangement, min. 2500 kr., inkl. 15 klatrende

Ekstra aktivitet tilkøbes for 500 kr.
125 kr. pr. ekstra klatrende

I kan både bruge nedenstående formular, eller kontakte os på mail/tlf. for at booke. Vi glæder os til at se jer!

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk

OBS: Lørdage kan bookes inden åbningstiden, i tidsrummet 9-12.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Kolleger og venner på tur
Blå mandag Næstved
Polterabend Næstved
Skoler Næstved
Klassearrangement Næstved
Mødelokale Næstved
Teambuilding Næstved

Sydsjællands sejeste high rope anlæg er i øjeblikket lukket, men vi åbner så snart vi får lov :)

Kontaktoplysninger

 

Klatrecentralen

Maglemølle 82

4700 Næstved

Tlf. +45 42 49 18 69 

Mail: info@klatrecentralen.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.”

Cookie- og privatlivspolitik
Godkend