Kolleger og venner på tur

Kollega oplevelser

Vil du afholde et arrangement for venner eller kollegaer? Om det så er til jeres næste firmaarrangement eller en anledning til at mødes, står vi klar i Klatrecentralen. Klatrecentralen er beliggende i Næstved på Sydsjælland og tilbyder klatring og rappelling.

Udfordr vennerne i klatring i vores 10 meter høje, indendørs high rope anlæg. Forhindringsbanen er opbygget således, at der selv bestemmes, hvor højt man vil klatre op. Banens alsidighed medvirker til at alle kan være med, uanset klatreerfaring, tempo og ambitionsniveau. Derudover tilbydes også rappelling fra 15 meters højde.

I kan også tilkøbe vores store gynge fra 5 meters højde, eller vores Escape Room i samarbejde med RiddleHouse. Der er muligheder for at få rørt både krop og hjerne.

Når I booker et arrangement i Klatrecentralen, booker i automatisk vores Kafé, og der vil ikke være åbent for andre besøgende. Kaféen er opvarmet og her kan medbringes madvarer, drikkevarer købes i Kaféen.

Nedenstående er to forskellige tilbud, inkl. handsker, udstyr og intro. Forhindringsbanen er uopvarmet, og det er derfor en god idé, at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer.

2 timers arrangement, min. 2500 kr. inkl. 15 klatrende

3 timers arrangement, min. 3000 kr. inkl. 15 klatrende

Herefter 175 kr. pr. ekstra klatrende

Du kan tilkøbe en ekstra aktivitet for 500 kr.

Booking sker ved nedenstående formular, telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra jer!

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk

 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
 
Børnefødselsdag Næstved
Blå mandag Næstved
Polterabend Næstved
Skoler Næstved
Klassearrangement Næstved
Mødelokale Næstved
Teambuilding Næstved

Sydsjællands sejeste high rope anlæg er i øjeblikket lukket, men vi åbner så snart vi får lov :)

Kontaktoplysninger

 

Klatrecentralen

Maglemølle 82

4700 Næstved

Tlf. +45 42 49 18 69 

Mail: info@klatrecentralen.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.”

Cookie- og privatlivspolitik
Godkend