Klatrecentralen
Klassearrangement

For klasser

Klassearrangement Næstved

Et klassearrangement i Klatrecentralen er en anderledes og udfordrende dag. Klatrecentralen, beliggende i Næstved på Sydsjælland, tilbyder klatring, rappelling og vores store gynge.

Vi tilbyder klatring i vores 10 meter høje, indendørs high rope anlæg. Derudover kan rappelling i 10 meters højde, eller vores store gynge fra 5 meters højde tilkøbes.

Hos Klatrecentralen er det ikke klatreerfaring eller formniveau, der styrer udfordringen for de deltagende. Klatreanlægget er opbygget således, at der selv bestemmes hvor højt man vil klatre op (i højden 1,5-10 meter). Der vil derudover være en instruktør til stede, som vil vejlede de deltagende. Der er med andre ord en udfordring for enhver i Klatrecentralen.

Klatrecentralen er uopvarmet, og det er derfor en god idé, at medbringe en ekstra trøje. Ved booking af Klatrecentralen, bookes også automatisk vores opvarmede Kafé. Her har gæster et godt udsyn til de klatrende. I vil med andre ord have Klatrecentralen helt for jer selv.

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Priser er inkl. handsker, udstyr og intro

2 timers klatring min. 2000 kr., 225 kr. pr. person

Tilkøb ekstra timer og ekstra aktiviteter for min. 500 kr. (uanset antal)Vi er sikre på at I vil få en fælles oplevelse, I sent vil glemme. Et klassearrangement styrker fællesskabet, og de unge vil endda se nye sider af hinanden. Kontakt os for at booke via nedenstående formular, eller via. Tlf/mail. Vi glæder os til at høre fra jer.

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk

 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Blå mandag Næstved
Polterabend Næstved
Skoler Næstved
Børnefødselsdag Næstved
Mødelokale Næstved
Teambuilding Næstved