Klatrecentralen

Martin og Susanne 

Klatrecentralen er et gammelt kraftværk, som tidligere i dens liv har leveret varme til store dele af Maglemølle. Vi vil gerne genoptage aktiviteten på Maglemølle, og endnu en gang skabe varme i kraftcentralen, men på en ny og mere levende måde.

 

Målet med Klatrecentralen er, at vi gerne vil give udfordringer og sjove aktiviteter til folk, som har lyst til at mærke dem selv. Klatrecentralen har mange udfordringer i mange forskellige sværhedsgrader.

 

Alle er velkommen i vores klatrecentral — vi har både åbent for familie, institutioner, firmaer og grupper. Vi vil gerne skabe muligheder for, at du ser nye sider af dig selv og dine nærmeste! Der er så mange positive aspekter ved at udfordre sig selv. Det kan både være, at være den seje der tør noget vildt eller den seje der tør at sige fra. Det skal være en positiv oplevelse for alle.

 

Hvis man ikke er så glad for at klatre, men gerne vil med ud og se de andre have det sjovt, så kan man sidde i vores Kafé, hvor man har overblik over alle de klatrende.

Etableringen af Klatrecentralen er sket med økonomisk støtte fra EU's Landbrugsfond formidlet gennem LAG Sydsjælland. Vi takker for støtten og opfordrer hermed alle med store drømme om at undersøge deres muligheder for tilskud her. Læs mere om EU's Landbrugsfond her.

Åbningstider


Lørdag 12:00 - 16:00


Tjek sommerferie her


Vi har altid åbent for arrangementer, uden for vores åbningstider efter aftale

Kontakt oplysninger

 

Klatrecentralen

Maglemølle 82

4700 Næstved

Tlf. +45 42 49 18 69 

Mail: info@klatrecentralen.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.”

Cookie- og privatlivspolitik
Godkend